Wat zijn de 5 voordelen van robotisering bij jou op kantoor?

Je leest het in deze blog

Rob is je (toekomstige) nieuwe virtuele collega. Rob is in het leven geroepen om de hoge werkdruk binnen het notariaat te verlagen. Het combineren van de vele juridische taken, administratieve verantwoordelijkheden en persoonlijke interacties met cliënten kan leiden tot een overbelasting. Hoe fijn is het dan als Rob sommige taken uit handen kan nemen? Dit zijn de 5 belangrijkste voordelen van Rob! 

1. Rob werkt door waar zijn collega’s stoppen 

Rob is een stille, maar harde werker. Hij doet wat je van hem vraagt en zijn geheugen is om jaloers op te zijn. Rob vindt vakantiedagen opnemen onnodig en hij is zelfs bereid om ’s nachts te werken. Zo kun je 7 dagen in de week, 24 uur per dag op hem rekenen. Rob gaat door waar zijn collega’s stoppen. Hard werken zit in zijn DNA en daar maakt hij maar al te graag gebruik van.

2. Hij zorgt ervoor dat processen worden versneld  

Door het aannemen van Rob als virtuele collega, kunnen verschillende administratieve processen versneld worden. Denk aan het aanmaken van dossiers. Rob kan dit tot wel 80% sneller realiseren. Daarnaast kunnen controles standaard uitgevoerd worden en kan Rob automatisch gegevens overnemen. Tevens zorgen geautomatiseerde processen voor een verhoogde efficiëntie. Er worden meer administratieve taken gedaan in een stuk minder tijd. Rob kan namelijk supersnel werken! 

3. Hij is zeer betrouwbaar 

Rob volgt strikt de instructies die hem worden gegeven en voert hierdoor de taken uit zonder afwijkingen. Rob doet precies wat je van hem vraagt en is hierdoor heel nauwkeurig en betrouwbaar. 

4. Meer focus op de cliënt 

Rob werkt op de achtergrond mee en neemt diverse taken uit handen. Hierdoor is er minder herstelwerk en kunnen medewerkers zich meer richten op het persoonlijke contact met de cliënt. 

Rob zorgt voor een hogere efficiency, nauwkeurigheid en tijdswinst. 

 

5. Rob is de toekomst! 

Met Rob willen we het notariaat samen verder voorbereiden op de toekomst. Loop jij als notariskantoor voorop en wil je gebruikmaken van Rob? Neem vrijblijvend contact met ons op via sales@vanbrug.nl voor meer informatie of een demonstratie.  

Op dit moment wordt Rob ingewerkt bij een aantal pilotkantoren. Na de afronding van deze pilots kan Rob ook voor jouw notariskantoor aan de slag gaan! 

Codex is dé software voor het notariaat

Gemaakt voor en met notarissen uit heel Nederland. Samen met jou ontwikkelen we continu door. Sluit je ook aan bij onze co-creatie?