Consultancy

Onze consultants komen allemaal uit het notariaat. Zij weten dus als geen ander wat er op de werkvloer speelt en waar behoefte aan is. Omdat zij deze behoeften snel vertalen richting onze software, behaalt u tijdwinst. En dat werkt vervolgens weer kostenverlagend binnen uw organisatie. Uiteraard denken onze consultants graag met u mee om tot het best mogelijke advies te komen. Wanneer wij u als nieuwe klant mogen verwelkomen, dan begeleidt dezelfde consultant het gehele implementatietraject, vanaf het begin tot het eind.

Op verzoek kan een losse consultancy-dag bij u op locatie worden ingepland, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een consultancy-abonnement.

Consultancy-abonnement

Onze consultancy abonnementen bieden de juiste oplossing voor het begeleiden van uw medewerkers bij het gebruik van Codex van Van Brug Software. Hoe dat werkt? Wij nemen contact met u op en we plannen samen een afspraak op uw locatie met een consultant in. Uiteraard is de frequentie van het aantal consultancybezoeken volledig af te stemmen op uw behoefte, zodat de juiste balans wordt bereikt tussen on- en offsite ondersteuning.

U kunt kiezen uit drie consultancy abonnementen:

 1. Twee dagen consultancy op locatie
 2. Drie dagen consultancy op locatie
 3. Drie dagen consultancy op locatie en 4 uur op afstand

De voordelen van het consultancy abonnement zijn:

 • Meer bekendheid met onze software en daardoor ook meer efficiency en dus tijdsbesparing.
 • Inzicht in de laatste ontwikkelingen.
 • Gespreide betaling van de consultancykosten.
 • Er is uitleg over het gebruik van onze software aan nieuwe medewerkers of aan medewerkers die andere taken hebben gekregen.

Uitvoering

Onze consultant bespreekt in een sessie met alle betrokken medewerkers de tips & tricks en vertelt over de laatste features. Daarnaast worden er, indien gewenst, wijzigingen aangebracht in bestaande PTP-modellen en vragenlijsten. En uiteraard kunnen we van uw eigen ‘platte’ modellen intelligente (PTP)-modellen maken. De training is overigens bijzonder interactief: nieuwe medewerkers krijgen extra aandacht én er is voor iedereen een training on the job beschikbaar.
De volgende onderwerpen kunnen tijdens een bezoek behandeld worden:

 • Maken/onderhouden van PTP-modellen.
 • Maken/onderhouden van factureringsmodellen.
 • Instrueren/begeleiding bij nieuwe ontwikkelingen van Codex/NIS;
 • Ondersteuning bij gebruik van Microsoft Office.
 • Instrueren van (nieuwe) medewerkers over gebruik van Codex/NIS.
 • Behandelen vragen van medewerkers.

Nieuwsgierig naar onze consultancy abonnementen? Laat het ons weten, neem contact met ons op via het contactformulier of bel met ons op telefoonnummer 085-20 20 307.