AVG-proof werken met het Online dossier

Download de checklist: AVG-proof werken op een notariskantoor

Stuur download link naar:

Ik heb de privacy voorwaarden gelezen en ga akkoord met de verwerking van mijn e-mail adres: Privacy Policy.

Niet alleen in onze maatschappij wordt alles steeds meer digitaal, ook het notariaat gaat hierin mee. Mede als gevolg van de Europese privacywetgeving, is er meer aandacht voor veiligheid van online data sharing gekomen. Het delen van persoonlijke documenten via e-mail is niet meer van deze tijd en daar komt het Online dossier via Codex bij om de hoek kijken.

Bijeenkomst: AVG-proof werken met het Online dossier
Afgelopen november organiseerden we de eerste bijeenkomst over het Online dossier. We kregen veel positieve reacties en daarom hebben we besloten om nog een sessie te organiseren! De sessie vindt op 10 maart plaats van 13.30-16.00 uur in Apeldoorn. Lees hier meer informatie over de bijeenkomst

Co-creatie: Waarom moeilijk doen als het samen kan?
Met 10 notariskantoren hebben we een jaar lang intensief samengewerkt om het Online dossier te optimaliseren. De eindgebruiker werkt namelijk dagelijks met onze software. Zij weten waar ze tegenaan lopen en zij kunnen ons het beste vertellen of dat ene knopje nou links of rechts moet staan. Dankzij deze kantoren is het Online dossier een prachtige, goedwerkende aanvulling op ons softwarepakket geworden!

Veilig documenten delen
Maar wat kunt u nou precies met het Online dossier? Via het Online dossier kunt u belangrijke documenten delen met cliënten, makelaars en andere zakelijke partijen. Het kan bijvoorbeeld gaan om een testament bij overlijden, een taxatierapport, concept hypotheekakte of een legitimatiebewijs bij de aankoop van een woning. Groot voordeel voor de cliënt is dat hij of zij eenvoudig thuis, via de smartphone of gewoon via de computer, documenten kan uploaden en verzenden. Allemaal via een veilige tweetraps-authenticatie. Daarnaast is het Online dossier vanuit de processen in Codex gelijk te gebruiken.

Digitale vragenlijsten
Ook het sturen van digitale vragenlijsten naar cliënten is mogelijk via het Online dossier. De cliënt kan de vragen vervolgens simpel thuis, onderweg of misschien wel op vakantie via de laptop of smartphone invullen. De gegeven antwoorden worden vervolgens overgenomen in Codex. Alle vragenlijsten en documenten zijn voor de cliënt overzichtelijk bij elkaar terug te vinden in het Online dossier.

Heeft u vragen over het Online dossier of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende demonstratie? Neem gerust contact met ons op!