Onze partners

Een sterk netwerk van partners wat je kantoor voorziet van de juiste automatisering

Maak kennis met onze partners

Klik op één van de partners om er meer over te weten te komen

AFAS – Boekhouding en ERP

Beheer je boekhouding eenvoudig met de AFAS koppeling in onze software. Krijg grip op al je bedrijfsprocessen door één geïntegreerd ERP systeem. Zo verminder je de administratieve druk en kan jij je richten op de kerntaken van je organisatie.

“Verminder de hoeveelheid administratie zodat je tijd creëert om te innoveren. Echte efficiëntie en kostenbesparing ervaar je pas wanneer je voor al je bedrijfsprocessen werkt met één krachtig ERP-systeem.”

Company.info – Integratiepartner

Company.info transformeert data naar uitgebreide, overzichtelijke en betrouwbare informatie, met nieuws en voorspellende inzichten over bedrijven.

Hoe meer je weet over bedrijven, hoe beter. Simpel. Daarom doen wij er álles aan om alle beschikbare bedrijfsgegevens voor je samen te brengen, te structureren en toegankelijk te maken. Wij helpen je op die manier innovatiever en succesvoller te zijn.

Data Digitaal – Software partner

Data Digitaal heeft voor het notariaat een standaard dashboard ontwikkelt met alle relevante informatie voor moderne sturing van het notariskantoor. Daarnaast biedt Data Digitaal ook de mogelijkheid om voor elke klant een maatwerk dashboard te realiseren.

“De online software van Data Digitaal maakt een veilige verbinding met het Codex systeem van Van Brug als ook AFAS of elk ander financieel boekhoudsysteem. Na deze koppeling worden gegevens continu uit beide systemen uitgelezen en vertaald naar het management dashboard..”

Dstny – Integratiepartner

Integreer Van Brug Codex met je zakelijke telefonie

“Dankzij de telefonie-integratie met Van Brug Codex heb je direct alle klantgegevens in beeld bij een inkomende oproep. Daardoor weet je altijd wie er belt en kun jij jouw klant persoonlijker te woord staan. Ook worden alle gesprekken automatisch gelogd en is het in één muisklik inzichtelijk wie de bellende klant voor het laatst heeft gesproken en wat er is besproken.”

DizzyData – Software partner

DizzyData is een slim online platform voor automatische factuurherkenning, factuurverwerking, factuur autorisatie en e-facturatie.

Je levert jouw facturen aan via ons platform of via de mail. DizzyData herkent de facturen en doet een boekingsvoorstel dat je controleert en accordeert. Wij werken met bijna alle boekhoudpakketten, zo ook met AFAS.

ECH – Integratiepartner

Stichting ECH (Elektronische Communicatie Hypotheken) verzorgt de berichtenuitwisseling tussen hypothecair financier en notariskantoor ter ondersteuning van de processen passeren en aflossen van hypotheken.

Door de ECH-integratie in Codex kunt u niet alleen veilig samenwerken met hypothecair financiers, maar ook de dossierafhandeling efficiënter laten verlopen doordat gegevens uit het ECH-dossier automatisch gekoppeld worden met de dossiers in Codex.

Erfrechtplan

Codex  is gekoppeld aan de systemen van Erfrechtplan. De specialisten van Erfrechtplan maken voor Nederlanders de gang naar de notaris makkelijker.

“Wij vinden dat iedereen in Nederland een (levens)testament nodig heeft. Om de gang naar de notaris makkelijker te maken, geven wij gratis voorlichting, op een heldere en toegankelijke manier. Dat doen we tijdens (online) lezingen, maar ook tijdens vrijblijvende gesprekken bij mensen thuis of via videoverbinding. Naar aanleiding van die gesprekken stellen we een persoonlijk gespreksverslag op. Dat verslag is de basis voor de notariële akte. Erfrechtplan werkt samen met tientallen notariskantoren door het land. Samen met hen zorgen we voor een laagdrempelige oplossing op maat.”

ICT Concept – Systeembeheerder

ICT Concept biedt het optimale ICT-landschap voor de notaris

“ICT Concept zorgt dat alles op het gebied van ICT gewoon goed is geregeld. Wij bundelen ruim 20 jaar ervaring in het notariaat met de juiste producten, beheerdiensten en een Service Level Agreement tot complete Packs, voor een vast bedrag per maand. Wij bieden een compleet geoptimaliseerd Codex landschap dat volledig is afgestemd op het snel en veilig gebruik van uw notariële software.”

Kadaster – Integratiepartner

In onze software Codex vind je verschillende integraties met het Kadaster.

KVK – Integratiepartner

In onze software Codex vind je verschillende integraties met de KVK.

Mr. IT – Systeembeheerder

mr. IT sluit de automatisering naadloos aan op de dagelijkse praktijk in uw kantoor.

“Door onze jarenlange persoonlijke ervaring in advocatuur en notariaat, weten wij precies wat u dagelijks tegenkomt. En wat daarvoor de oplossingen zijn.”

De Notarisadministratie – Dienstverlenend partner

Bij De Notarisadministratie werken specialisten op het gebied van de administratie rond het notariaat. Sterk in cijfermatige analyse. Bekend met alle verplichtingen voor het Bureau Financieel Toezicht.

“Jouw administratie is met ons altijd perfect op orde. Met tijdig inzicht in relevante managementinformatie en de juiste rapportages.

En jij kunt je weer puur richten op de leukere kanten van je mooie vak.

PWF Diensten – Integratiepartner

In onze software vind je ook een koppeling met de WID-scanner van PWF Diensten.

“Wij versterken de poortwachtersfunctie van het notariaat.”

Red Cactus – Integratiepartner

Integreer Van Brug Codex met je zakelijke telefonie.

“Door de waardevolle samenwerking die is opgezet tussen Van Brug en Red Cactus kan nu bijna elk telefonieplatform gekoppeld worden aan Codex. Zo kan je direct zien wie er belt en wordt elk gesprek automatisch gelogd. Zo kan iedere eindklant genieten van deze integratie zonder te switchen van telefonieprovider!”

Rely – Systeembeheerder

Rely is een betrouwbare partner op het gebied van IT met een focus op het notariaat en advocatuur.

“Als een totaalleverancier op IT-gebied kan Rely van A t/m Z diensten bouwen en beheren. Doordat wij van de werkplek, via connectiviteit tot in de cloud diensten kunnen inrichten, leveren en monitoren, hebben we de beschikbaarheid, capaciteit en performance volledig in eigen hand. Onze clouddiensten bevatten zowel private als public cloud en zijn ook in hybride vorm in combinatie met een on-premise platform af te nemen. Uw voordeel is dat u altijd één aanspreekpunt heeft.”

SDU – Integratiepartner

In onze software vind je ook koppelingen met Sdu, zoals NotaFlow. NotaFlow is een intelligent modellensysteem dat automatisch partijgegevens uit uw dossier voor u in het gekozen model invoert. NotaFlow heeft modules voor Personen- en familierecht, Ondernemingsrecht en Vastgoed.

Met NotaFlow werkt u als notaris voortaan nog sneller en efficiënter door middel van intelligente, praktijkgerichte, geautomatiseerde modellen

Via Juridica – Integratiepartner

Door de koppeling tussen Van Brug Sofware en Via Juridica kan de databank rechtstreeks worden benaderd vanuit Codex. Zo kunt u antwoorden op rechtsvragen die u vindt in de databank, met één druk op de knop (met de speciale ontwikkelde ‘codex-knoppen’) opslaan bij het betreffende dossier. Bovendien wordt bij het dossier de link naar de vindplaats van het document opgeslagen, zodat u op een later moment eenvoudig opnieuw navigeert naar het betreffende document in de databank.

Door de koppeling hoeft u slechts éénmalig uw wachtwoord in te voeren, daarna bent u elke ochtend automatisch ingelogd en kunt u uw rechtsvragen snel en efficiënt ‘googlen’ in Via Juridica.

Heeft uw kantoorvestiging nog geen abonnement?
Ervaar of Via Juridica voor uw medewerkers toegevoegde waarde kan hebben via info@fbn.nl, bekijk de introductievideo en/of vraag een (digitale) demonstratie aan.

“Via Juridica is een kennisbank specifiek gericht op professionals die werkzaam zijn op het notariële vakgebied. De kern van de databank bestaat uit artikelsgewijs commentaar op notariële wetgeving, zowel civiel als fiscaal. Daarbij ligt de focus fiscaal op de WBR, BTW, IB en OB. Het civiele gedeelte bestrijkt de notariële deelterreinen (familie/erfrecht, vastgoed en ondernemingsrecht). Inmiddels heeft al 40% van alle notariskantoren een abonnement op Via Juridica.”

Webstate – Systeembeheerder

Webstate maakt ICT voor u onzichtbaar, door uw organisatie volledig online te laten werken, met al uw bedrijfssoftware inbegrepen.

In het ‘pre cloud’ tijdperk, de beginfase (2005) van onze organisatie, stonden alle servers nog op kantoor bij de klant. Al vroeg begonnen wij met totale ICT-ontzorging, doormiddel van de Online Werkplek. Dat werkt zo goed voor de klant en voor ons, dat de tijd van servers op kantoor bij de klant, reeds jaren achter ons ligt. De gehele kantoorautomatisering begeeft zich nu veilig bij ons in de cloud. En de zorgeloze Online Werkplek verblijdt onze klanten en onze medewerkers.”

Zody – Systeembeheerder

Zody is een allround ICT onderneming met grote ambitie en een focus op kwaliteit.

“Wij streven er naar ons te onderscheiden door kwaliteit en goede dienstverlening aan te bieden. Hierbij zijn we continu op zoek naar de optimale en best passende ICT oplossing, welke geschikt is voor uw organisatie.”

Zynyo – Signingservice

Zynyo is een ondertekenplatform met ervaring in de notariële markt. Ze bieden integraties met vele aanbieders zoals iDIN, SMS, Vidua en DigiD. Door middel van de integratie met hun platform biedt Codex directe ondersteuning in het ondertekenproces. Van het aanvragen van één of meerdere handtekeningen tot het opvolgen, herinneren en ontvangen van getekende stukken.