Security Health Check

Steeds meer organisaties worden slachtoffer van cybercrime. Tegelijkertijd zijn berichten over onzorgvuldig omgaan met persoonsgegevens aan de orde van de dag.

Erik van Dalen, Security Officer bij Van Brug Software en Notarisdossier merkt in zijn dagelijkse werk de onrust in de markt: “Na de hack bij ICT-leverancier Managed IT een paar weken geleden krijg ik bijna dagelijks verontrustende vragen vanuit notariskantoren. Helaas zie je dat veel medewerkers van notariskantoren nog onvoldoende bewust omgaan met gevoelige bedrijfs- en persoonsgegevens. In de praktijk zien we dat de meeste incidenten op het gebied van security ontstaan door menselijke fouten op de werkvloer. Deze incidenten gebeuren vaak onbewust en zonder opzet. We besloten daarom onze kantoren te gaan helpen”, aldus Erik.

Security Health Check
“Vanaf nu bieden wij onze kantoren een Security Health Check aan, waarbij ik de eerste stap voor ze zet naar inzicht en bewustwording”, vervolgt Erik. “Na deze check ontvangt het kantoor van mij een rapport waaruit blijkt welke zaken al goed geregeld zijn en welke zaken aandacht verdienen (risico-analyse). Daarbij ontvangen ze tevens een checklist én whitepaper waarmee ze zelf aan de slag kunnen voor de vervolgstappen. Uiteraard kan ik hierbij ondersteunen en geef ik ook awareness trainingen, speciaal gericht op de medewerkers en de situatie bij het betreffende kantoor. Waar we kúnnen helpen, doen we dat graag”, besluit Erik.

Snel, Safe & Simpel!
Vul via deze link het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor het maken van een afspraak. En heb je vragen? Neem dan ook gerust contact met ons op.