Online dossier

Wil jij veilig en klantvriendelijk documenten delen met je cliënten? Met het Online dossier kan het!
Ken je dit?

Mail jij documenten naar klanten en krijg je vaak vragen? Duurt het vaak lang tot je een ingevulde vragenlijst retour krijgt?

 • De klant is de mail kwijt en belt of het opnieuw gestuurd kan worden
 • Je moet achter informatie aan en weet niet of het document al bekeken is door de klant
 • Klanten moeten informatie op een ingewikkelde manier bij je aanleveren
Hoe werkt het?

Veilig en eenvoudig documenten delen

Vanuit Codex makkelijk en overzichtelijk alle documenten delen met je cliënten, makelaars en andere zakelijke partijen. Natuurlijk veilig volgens de AVG- richtlijnen via een tweeweg authenticatie. Als cliënt hoef je alleen de laatste 4 cijfers van je mobiele nummer te onthouden, meer niet. Het Online dossier is door de cliënten via een smartphone of laptop overal te gebruiken. Thuis op de bank of onderweg, het portaal is dag en nacht bereikbaar. Daarnaast kan de cliënt ook zelf documenten uploaden (ook ID-documenten) en versturen naar jou als notaris.

 • Voldoe aan de Gedragscode Informatiebeveiliging Notariaat

  In de Gedragscode is beschreven dat je veilig documenten moet delen met de cliënt. Via het Online dossier voldoe je volledig aan deze eis. Je stuurt namelijk veilig stukken én biedt de klant een mogelijkheid om veilig informatie met jouw kantoor te delen.

 • Werk efficiënt en modern

  Daarnaast kun je digitaal informatie opvragen bij de cliënt. Geen gedoe meer met printen en invullen, alles digitaal vanuit één plek.

 • Hou zicht op het proces

  Als behandelaar zie je direct of de klant een document al ingezien heeft. Zo hou je zicht op het proces en kun je cliënten herinneren die nog niet naar de stukken gekeken hebben voor een overleg.

Goed om te weten
Vraag nu een demo aan!