Maak kennis met de Telefoniekoppeling

Maak kennis met de Telefoniekoppeling
Je kent het vast. Een klant belt, of je krijgt een telefoontje doorgeschakeld intern. En dan moet je vragen naar een geboortedatum, dossiernummer of ander gegevens. De klant zat al even in de wacht en wil snel geholpen worden. En ook jij wil natuurlijk graag door. Met de telefoniekoppeling lukt dat! Nu kun je al met een klant bellen vanuit Codex. Met de koppeling zie je naast wie er belt ook welke dossiers deze klant heeft. Je kunt hier direct op klikken, of een collega op de hoogte brengen aan wie je het telefoontje doorzet. Zo hoef je nooit meer te vragen om een geboortedatum en bespaar je de klant en jezelf tijd!

Gemaakt door en voor de notariskantoren
Deze module is, net als veel andere modules, in co-creatie gemaakt met verschillende notariskantoren. Op die manier weten we zeker dat we het juiste maken. Jullie werken immers dagelijks met onze software. Naast het co-creatietraject, hebben we deze Telefoniekoppeling een maand laten testen door een drietal pilotkantoren, om de laatste schoonheidsfoutjes eruit te halen. Zo kan jij werken met een perfect werkende koppeling!

Telefonieleverancier
De Telefoniekoppeling werkt met álle telefonieproviders. Om de daadwerkelijke telefoniegegevens te ontvangen in Codex, zijn wij afhankelijk van jullie telefonieleverancier. Zij dienen de koppeling te leggen met ons en dit brengt mogelijke aansluitkosten en planning met zich mee. We zullen dit in overleg met jullie en jullie telefonieleverancier afstemmen. Let op: planning en eventuele aansluitingskosten die je telefonieprovider in rekening kan brengen, zijn niet in onze offerte inbegrepen.

Aanmelden
Wil je je aanmelden voor de Telefoniekoppeling? Klik dan op onderstaande knop en vul de vragenlijst in. Wij sturen vervolgens informatie en een offerte naar je op. Zodra deze offerte is getekend, zetten wij alles voor je klaar in samenwerking met je telefonieleverancier, zodat je snel gebruik kan maken van de Telefoniekoppeling!

Ben je benieuwd hoe de Telefoniekoppeling eruit ziet en hoe je ermee kunt werken? Kijk dan hier ons webinar terug!