Klanten vertellen2023-09-04T15:08:04+02:00

Klanten vertellen

Lees hier hoe onze klanten gebruik maken van onze software om hun processen te automatiseren

PTP op maat in de praktijk

We delen graag ervaringen van onze Codex gebruikers uit de praktijk. Lees hier hoe Beens notariaat PTP op maat ervaart.

Tijdwinst & gebruiksgemak

Samen met E&L Notarissen hebben we de nieuwe SYVAS integratie in Codex getest. Lees nu hoe E&L Notarissen de pilot heeft ervaren!

Eenvoudiger werken én tijd besparen

Samen met onze Customer Success Manager Els heeft Rivierdael Netwerk Notarissen het werken met onze software geoptimaliseerd. Lees nu hoe Gé Kersten van Rivierdael dit heeft ervaren!

Een efficiency slag

Klanten werven in het notariaat kan soms veel tijd kosten. Tijd die beter besteed kan worden. Lees nu hoe Notariskantoor Cuijk tijd bespaart met de Offertemodule!

Roger Evers, notaris bij Notariskantoor Cuijk:

Kort en krachtig betekent de Offertemodule voor ons dat het gebruik eenvoudig, snel, efficiënt, overzichtelijk, verzorgd en herkenbaar is voor onze klanten. Hierdoor hebben we een efficiency slag gemaakt en hebben nu meer tijd terugverdiend die we weer over de dagelijkse werkzaamheden op kantoor kunnen verdelen.

Persoonlijk en betrokken

Als leverancier van software voor het notariaat vinden we het belangrijk dat onze klanten ervaren dat we voor hen werken, voor en door het notariaat. Lees nu hoe Van Goor Schuurman Notarissen dit ervaart!

Samen creëren

Co-creatie is één van onze belangrijkste bronnen van succes. Want wie weten er beter wat ze nodig hebben dan de mensen die elke dag met onze software werken! Lees nu hoe Linde Notarissen dit heeft ervaren voor het Online dossier.

Korte lijntjes

Persoonlijk is binnen Van Brug Software een belangrijke term. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten, niet alleen door vaak op bezoek te gaan, maar ook door de gesprekken op onze Customer Support afdeling. Lees hier hoe Roes & De Vries Notarissen dit bij ons ervaart.

Ga naar de bovenkant