Over Van Brug Software

Met 35 jaar ervaring en ruim 340 kantoren die met onze software werken kunnen we zeggen dat we ervaring hebben in het notariaat. Meer weten over ons? Lees dan hier onze verhalen en maak kennis met onze teams!

Persoonlijke aandacht met wereldwijde expertise

Van Brug Software is opgericht in 1985. Als software-ontwikkelaar zijn we al jaren actief in de juridische dienstverlening en gespecialiseerd in het notariaat. Van Brug Software is sinds 2015 onderdeel van Total Specific Solutions, een toonaangevende onderneming voor business solutions. Total Specific Solutions bestaat uit zelfstandige business units die elk vanuit hun eigen specialisatie software-producten en -diensten leveren aan hun marktsegment. Deze zelfstandigheid is en blijft aanwezig. We staan hierdoor nog steeds dicht bij onze kantoren. Maar we hebben daarbij wel de slagkracht gekregen van een krachtige organisatie met zeer veel kennis en expertise. Dat betekent concreet dat de business units onderling hun kennis en ervaring delen en elkaar versterken op zowel het gebied van software ontwikkeling als in klant- en businessprocessen.

Team
Ons team van enthousiaste specialisten staat dagelijks voor u klaar. Graag stellen wij ze aan u voor!

Ruim 70 jaar ervaring

Met ruim 70 jaar ervaring binnen ons team begrijpen we als geen ander dat overzichtelijkheid, gebruiksgemak en een ideale workflow van de dagelijkse notariële processen binnen een notariskantoor enorm van belang zijn. Om constant te kunnen monitoren waar behoefte aan is binnen de bewegende notariële markt, zoeken we op reguliere basis contact met jou als eindgebruiker. Samen met hen omschrijf je wat jouw kantoor écht nodig heeft om de dagelijkse werkzaamheden snel en goed uit te voeren. En dat wérkt!