Rivierdael Netwerk Notarissen: “Inzet Customer Success Manager maakt werk makkelijker en bespaart tijd en geld!”

Gé Kersten (Rivierdael Netwerk Notarissen)

“De laatste jaren is er op ons kantoor veel veranderd door onder andere samensmelting met andere kantoren en dus ook nieuwe medewerkers. Al snel kwamen we erachter dat daardoor medewerkers gewend waren aan een manier van werken die afwijkt van andere medewerkers. Zelf het een en ander aanpassen, zodat iedereen op dezelfde manier gaat werken, leverde helaas niet op wat we gehoopt hadden. Weliswaar werden er kleine stapjes gezet, maar niet voldoende.

We schakelden de hulp van de Customer Success Manager in

Via onze accountmanager bij Van Brug Software kwamen we in contact met Els Verweij, Customer Success Manager bij Van Brug. Na enkele gesprekken kwam Els met haar collega Dennis twee dagen bij ons op kantoor. Tijdens deze dagen werden er al enkele aanpassingen in het systeem doorgevoerd, maar er werd vooral gesproken met onze medewerkers. Eén van de vragen was: “Waarom werken twee collega’s die hetzelfde werk doen op een andere manier?”

Het resultaat: Waarde Realisatie

De uitkomsten van deze twee dagen werden samengevat in een door Els opgestelde Waarde Realisatie: een boeiend rapport met daarin de wensen en problemen van kantoor samengevat. Diverse wensen zijn al doorgevoerd in de laatste versie van Codex, andere wensen zullen binnenkort worden doorgevoerd. De problemen worden de komende tijd op kantoor aangepakt: via gesprekken met medewerkers en cursussen die Van Brug aanbiedt.

Met dit rapport, de gesprekken met ons personeel en met de ondersteuning van Els kunnen we de mogelijkheden binnen de automatisering beter toepassen. Dit maakt ons werk makkelijker en bespaart ons tijd en geld!”

Wil jij graag weten wat Els voor jullie kantoor kan betekenen? Neem gerust contact met haar op via 0651077199 of els@vanbrug.nl.