Werken bij2022-09-09T14:42:08+02:00

Ontdek onze vacatures en maak kennis met onze teams!

Vacatures

Bekijk nu onze vacatures!

Medewerkers vertellen

Maak kennis met onze collega’s

Ontmoet de teams

Bekijk nu welk team het beste bij jou past!

Bijdragen aan de belangrijkste levensgebeurtenissen van Nederlanders; dat is wat je doet als je bij Van Brug Software werkt. Gezamenlijk werken wij naar één doel: het beste uit onszelf en onze software halen!

Werken bij Van Brug Software…

… betekent werken in een divers team: van software developers tot accountmanagers en onze collega’s van customer care. Geen dag is hetzelfde. Samen met de klant maken wij de software nóg beter, waardoor wij marktleider kunnen blijven in onze branche. Bij ons kun je jezelf zijn en word je serieus genomen. Wij luisteren graag naar de ideeën die je hebt en de initiatieven die je wilt nemen. Jouw werk heeft een directe impact op het bedrijfsresultaat. Eigenaarschap vinden we belangrijk: je kent jouw taken en verantwoordelijkheden en je weet wat van je verwacht wordt.

Onze drie kernwaarden…

… waarmee wij ons doel bereiken:

  • Toegewijd: wij werken resultaatgericht en zijn betrokken bij elkaar en onze software.
  • Ondernemend: wij zijn ondernemend en ambitieus, zowel in ons werk als in onze persoonlijke ontwikkeling.
  • Vooruitstrevend: wij zijn gefocust op onze markt, onze klanten en de ontwikkelingen die zij doormaken.

Wij zijn onderdeel van Total Specific Solutions (TSS) en Topicus.com

Met Van Brug Software vallen wij onder de hoede van TSS en Topicus. TSS en Topicus hebben momenteel meer dan 100 Europese softwarebedrijven in 14 verschillende landen, in diverse branches van het notariaat tot de gezondheidszorg en de retail. Dit biedt jou een groot netwerk aan (inter)nationale kennis, ervaring en carrièremogelijkheden.

Haal het beste uit jezelf

If it is to be, it is up to me; dit is ons motto! Je bent zelf in control van je eigen werk en persoonlijke groei. Heb je voor jezelf een persoonlijk doel gesteld? Wij helpen je daar graag bij. Dit doen wij onder andere door het aanbieden van interne coaching, een persoonlijk opleidingsbudget, maar ook simpelweg door open en eerlijk te zijn en elkaar feedback te geven.

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar professionals om onze teams te versterken. Bekijk hier onze vacatures.

Medewerkers vertellen

Ben jij benieuwd hoe onze collega’s het werken bij Van Brug Software ervaren? Klik dan snel verder!

Ontmoet de teams

Per afdeling laten we collega aan het woord om jou te vertellen waar deze afdeling verantwoordelijk voor is. Bekijk hun verhalen hier.

Ga naar de bovenkant